به گزارش قدس آنلاین،با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان ملی استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، هنرستان دخترانه سمپاد سعدی به عنوان نخستین هنرستان استعدادهای درخشان کشور در آموزش و پرورش ناحیه سه مشهد افتتاح شد.
فاطمه مهاجرانی معاون وزیر و رئیس سازمان ملی استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان در مراسم افتتاحیه این هنرستان گفت: آموزش و پرورش خراسان رضوی همیشه در همه طرحها و حوزههای مختلف سربلند و پیشتاز بوده است و در این بین افتتاح نخستین هنرستان استعدادهای درخشان کشور یک اتفاق ویژه و جدید است که این مهم جای تقدیر دارد.
وی افزود: نقش مهارت در اقتصاد کشور نقش پررنگ و مهمی است و در این بین سمپاد مهارتی از موضوعات جدی است که میتواند به زیست بوم اقتصاد کشور کمک نماید.
مهاجرانی تصریح کرد: امروزه کشورهای توسعه یافته دنیا دو مولفه علم و مهارت را به هم پیوسته میدانند و در این راستا سمپاد مهارتی میتواند این دو موضوع مهم را ترکیب و تلفیق نماید.
رئیس سازمان ملی استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان کشور اظهار کرد: دانش آموزان سمپادی در سه مولفه مهارت حل مسئله، تفکر خلاق و تفکر نقاد پیشرو هستند و ما در سمپاد مهارتی بستری از مهارتها را تعریف مینماییم تا آنها با علاقه مندی مهارت مورد نظر خود را انتخاب نمایند و با خلاقیت و نوآوری نگاه تازهای به صنعت و اقتصاد داشته باشند.
وی عنوان کرد: نقطه تمایز سمپاد مهارتی با سایر هنرستانهای فنی، پرورش انسانهای توانمندتر است تا به کمک حوزه صنعت آیند لذا برای نخستین بار در کشور این نوع هنرستان در استان خراسان رضوی آغاز به کار مینماید.
مهاجرانی در پایان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب گفت: ما باید در دستگاه تعلیم و تربیت سهم خود را در تحقق این بیانیه ارزشمند ایفا نماییم و راه اندازی سمپاد مهارتی میتواند در تغییر وضعیت اقتصاد کشور نقش بسزایی ایفا کند که این موضوع بسیار مهم است.
رزا درسنی؛ مدیر آموزش و پرورش ناحیه سه مشهد در ابتدای این مراسم گفت: ۷۹۸ دانش آموز سمپاد در سه دبیرستان استعدادهای درخشان و نیز دو هزار و ۶۴۸ هنرجو در ۱۴ هنرستان آموزش و پرورش ناحیه سه مشهد مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: افتتاح نخستین هنرستان سمپاد کشور اتفاقی نو و جدید از حیث تلفیق آموزش، سمپاد و مهارت است و اعتقاد داریم گفتمان مدارس سمپاد تغییر یافته و با ایجاد فرصتهای برابر در زمینه انتخاب رشته تحصیلی، دانش آموزان را با توجه استعدادهایشان هدایت میکنند که بسیار حائز اهمیت است.
درسنی در پایان تصریح کرد: از دیدگاه یونسکو امروزه سواد فقط خواندن و نوشتن و تسلط بر چند زبان و کار با رایانه نیست بلکه امروز فردی باسواد است که از خواندهها و آموخته هایش در جهت تغییر استفاده کند و با توجه به این تعریف قطعا هنرجویان هنرستانها در زمره افراد باسواد قرار دارند و یقینا هنرستانهای سمپادی در آینده در ارتقاء سطح علمی کشور نقش بسزایی ایفا خواهند کرد.
منبع: شهرآرا نیوز
نظر شما